Ea... Femeia... Pantofii... (de la pantofiori.net)

Parfumul o învăluie dulce. Pare că poartă flori de iasomie prinse de încheieturile fine ale mâinilor și-ar putea să te amețească pe loc, ca un pahar de șampanie într-o noapte toridă de vară. Faldurile rochiei îi mângâie grațios coapsele și-i urmăresc linia trupului desprins parcă din revistele glamour. Fiecare mișcare te hipnotizează și nu poți să-ți desprinzi privirea de la ea, zeița ce pășește zâmbind seducător și enigmatic printre dorințele nerostite ce umplu aerul serii. În ochii mari i se înnoadă vise și tot acolo îți deznoadă gândurile ca pe panglicile roșii prinse printre buclele-i de abanos. Și nu-i niciun suflet care să stea în calea pașilor ei apăsați purtându-și senzual pantofii cu toc înalt ce par să îi sărute suav gleznele precum raze de soare prelinse pe geam, în zori. Nu-i niciun glas care să îndrăznească să rupă muzica perfectă a tocurilor ei pe marmura albă. Nu-i nicio respirație care să o poată abate din drumul către stele pentru că acum e centrul universului și totul i se închină ei. Poate să facă orice căci toate mințile îi cad, sucite, la picioare. Firul tuturor ideilor se rupe când ușile se deschid și intră ea, precum briza răcoritoare a dimineții, dăruind de o potrivă bucățele de Rai și flăcări de Iad. Toți ochii se îndreaptă către ea, jucându-i-se prin păr, mângâindu-i tandru spatele gol, căzând visător pe șolduri, mușcându-i delicat gambele și adorându-i fiecare gest, fiecare tresărire a pieptului, fiecare surâs. 



Azi, acum, nu mai e doar o „ea” pierdută în mulțimea pestriță a Lumii; o lume care nu o vede și care nu se va opri când ei îi va lipsi aerul sau când își va plânge tristețile. Nu mai e doar o „femeie” cu nopți bântuite de demoni și cu zile prea pline în care uită de ea pentru a se da celor ce o caută, o așteaptă, o strigă. Și ei nu mai sunt doar niște „pantofi” luați la nimereală de pe un raft de magazin, într-o după-amiază ploioasă și gri. Azi, acum, este Ea și Lumea toată se oprește să o vadă, cu respirația întretăiată de teamă să nu rupă cumva vraja, făcând să dispară minunata creatură cu trup zână! Este Femeia fermecătoare ce îți poate distruge cu un singur cuvânt tot Universul și-l poate reclădi cu o atingere naivă! Iar ei sunt Pantofii ce o ridică deasupra tuturor și o ajută să cucerească lumea! 

Ea e în fiecare dintre noi. Uneori ascunsă sub machiajul curs pe obraz, alteori abia trezită din somn cu părul ciufulit. Uneori îmbrăcată în haine largi, mâncând prăjituri pe canapea, alteori purtând doar un sărut pe gleznă. Uneori încălțată cu botine chiar dacă afară e atât de cald, alteori alergând desculță prin ploaie. Ea este în fiecare dintre noi! Trebuie doar să o lăsăm să-și scoată tocurile în lume. Iar pentru asta există pantofiori.net, magazinul ce te transformă dintr-o „ea” în EA. 

*Articol participant la un concurs marca BlogAwards*

Comentarii

Postări populare

On Facebook