Fantasme


Ce simplu e să distrugi în loc să clădeşti... să întorci spatele şi să pleci... să închizi ochii fără să-ţi mai pese de ce e în jurul tău. Ce simplu e să nu mai spui nimic, să nu îţi ceri niciodată iertare pentru nimic din ceea ce faci. Ce simplu e să ignori şi să ucizi speranţe. Ce simplu e să uiţi că există şi altcineva care respiră lângă tine, care visează lângă tine... dar care visează în van... pentru că tu nu trăieşti în visul acela. Tu nu eşti decât o fantasmă, un vis ce se vrea real, o mască pictată prea frumos şi la care nu poţi să renunţi. Eşti un nor de fum care se risipeşte adesea la prima bătaie de vânt. 

Trăieşti printre umbre... apari sau dispari. Nu eşti aici când ploaia cade trist pe ziduri reci. Nu eşti aici nici după o zi însorită de vară. Eşti doar o clipă, eşti doar un minut, eşti doar o fantasmă.

Comentarii

  1. Într-adevăr e uşor să te ascunzi în spatele egoismului... e destul de greu să te cunoşti şi să-ţi dai seama... că toată această nepasare nu aduce decât suferinţă! Suntem oameni... toţi devenim egoişti la un momentdat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar oare e greu sa auzi unele soapte ce sunt spuse doar pentru urechea ta?E greu sa simti mangaierea pe pielea ta?Sau la un momendat esti prea rece ca sa mai simti orice?
    Ce usor e sa fim rai..ce usor e sa frangem o inima.Cat de usor se spune 'te urasc'..cat de usor..

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori e greu sa iti ceri iertare, dar sa accepti scuzele altora? Oare nu evitam cuv "iarta-ma" doar pentru ca stim ca nici noi nu am fost iertati odata?

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Sandgirl: ar fi frumos sa realizam cand suntem prea egoisti pentru ca asa nu am mai rani sufletele ce ne inconjoara.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Hălăţel: usor spunem "te urasc", dar parca si mai usor spunem "te iubesc" si asta doare si mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ The M.F. Princess: lumea trebuie sa invete sa ierte si sa recunoasca atunci cand greseste.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

"Bate" si ti se va raspunde...

Postări populare

On Facebook